Precor cardiolaitteet

Precor on laajalti tunnustettu cardiolaitteiden edelläkävijäksi. Laaja Precor mallisto sisältää juoksumatot, crosstrainerit, kuntopyörät, AMT -laitteet, stepperit sekä viihdejärjestelmät. Loppuun saakka hiottu käytettävyys, tyylikäs muotoilu, tekninen laatu ja malliston laajuus ovat vain osa niistä tekijöistä, jotka ovat tehneet Precorista maailman johtavan cardiolaitteiden valmistajan.

Precor tuotekuvasto

Lataa Precor tuotekuvasto tästä,  Lataa Precor iPad tuotekuvasto tästä

Laaja Precor mallisto, oikea laite oikeaan käyttötarkoitukseen

Precor mallisto sisältää oikeat vaihtoehdot oikeaan käyttötarkoitukseen. Juoksumatot, crosstrainerit, AMT laitteet, kuntopyörät ja stepperit on saatavilla eri rungoilla, ominaisuuksilla ja näytöillä. Älä tee kompromisseja, valitse laajasta Precor laitteiden mallistosta juuri tarpeeseesi sopivat laitteet.

Precor Experience -sarjan laitteet on suunniteltu kovaan kuntosalikäyttöön. Precor Assurance on pelkistetty ja laadukas laitesarja esimerkiksi hotelleille, yrityssaleille ja kuntoutuslaitoksille.

Precor tuotekehitys luo uusia innovaatioita

Precorin panostaa paljon tuotekehitykseen. Tuotekehityksen tuloksena on syntynyt monia innovaatioita, jotka ovat paitsi parantaneet tuotteiden laatua niin myös tuoneet kokonaan uudenlaisia tuotekategorioita. Vuonna 1995 Precor julkaisi maailman ensimmäisen crosstrainerin ja 2007 AMT laitteen. Tänä päivänä Precor panostaa nykyteknologian järkevään soveltamiseen, Networked Fitness ajattelu ja Preva -järjestelmä tuo täysin uudenlaisia mahdollisuuksia kuntoiluun ja liikuntakeskusten toiminnan kehittämiseen.


Teknologia


EFX Crosstrainer


Networked Fitness


Precor AMTPrecor, kuntokeskusten kokonaistoimittaja

Cardiolaitteiden lisäksi Precorin laaja tuotevalikoima sisältää kaiken, mitä tarvitset kuntokeskukseesi. Painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet, venyttelylaitteet, levykuormitteiset laitteet, pyörät ryhmäliikuntaan... Lataa Precor tuote-esite tästä