HUR SmartZone

SmartZone on sensaatiomainen, älykäs, itseohjautuva ja täysin valmis salikokonaisuus, jonka taustalla on HUR SmartCard laitteet ja SmartCard-ohjelmisto. Se opastaa ja motivoi harjoittelua ja päivittää kuntoiluohjelman automaattisesti.

SmartZone on laitekokoonpanoltaan ja ulkonäöltään aina kuntokeskuksen ilmeeseen ja toiminta-ajatukseen sopiva. Laitteiden lisäksi SmartZonen voi sisältää tyylikkäät design elementit ja lattiarakenteet, jotka tekevät SmartZonesta oman kokonaisuuden.

SmartZone sopii ensikokeilusta kovaan harjoitteluun ja tuo voimaa, älykkäästi. Selkeät värinäytöt ja kuva-animaatiot laitteissa tekevät harjoittelun ensikertalaisellekin helpoksi ja motivoivaksi. Harjoitusohjelma päivittyy kunnon kehityksen ja tavoitteiden mukaisesti automaattisesti.

SmartZone harjoittelu on selkeää ja tehokasta

HUR SmartZone on kehitetty selkeäksi ja tehokkaaksi tavaksi harjoitella. Yhden harjoittelukierroksen aikana asiakas käy kerran jokaisessa laitteessa. Kierros vie alle 30 minuuttia, mutta on oikeilla vastauksilla, riittävällä harjoitustahdolla ja toistomäärällä äärettömän tehokas tapa treenata. SmartZonessa laitteet on sijoitettu harjoitusohjelman mukaiseen kuntopiirimäiseen järjestykseen, jolloin laitteille ei tule jonoja ja läpikierto on looginen kaikille käyttäjille.

SmartZone

Perinteinen Sali

SmartCard-ohjelmiston kautta salin käyttöastetta ja ohjelmien läpivientiä voidaan seurata ja käyttää tietoja salin toiminnan kehittämisessä.

SmartZone, näin se toimii

  1. Henkilökunta luo asiakkaan ja ohjelman SmartCard-järjestelmään. Asiakas saa tunnuksen ja salasanan.
  2. Asiakas kirjautuu sisään SmartZone-kioskissa, valitsee harjoitusohjelman ja siirtyy harjoittelemaan laitteisiin numerojärjestyksessä.
  3. Asiakas harjoittelee laitteissa. Laitteet säätyvät automaattisesti ja opastavat käyttäjää tarvittaessa.
  4. Asiakas päättää harjoittelun kirjautumalla ulos. Suoritusraportti on nähtävissä jokaisen harjoituskerran jälkeen. Ohjelma päivittyy automaattisesti kehityksen mukaan.