20.09.2016

Aluemyyntijohtaja pääkaupunkiseudulle

Ab HUR Oy on vuonna 1989 perustettu suomalainen kasvuyritys, joka valmistaa ammattikäyttöön tarkoitettuja kuntosali- ja kuntoutuslaitteita. Yrityksen tuotannosta 90% menee vuosittain vientiin, suurimmat vientimaat ovat Japani ja USA. HURin kehittämät tietokoneohjatut ja paineilmatekniikalla toimivat laitteet soveltuvat erityisen hyvin kuntoutuksen ja ikääntyvän väestön tarpeisiin, näissä segmenteissä HUR onkin edelläkävijä ja maailman johtavia toimijoita. Lisätietoja yrityksestä: www.hur.fi

Toimintamme kasvaessa etsimme aluemyyntijohtajaa pääkaupunkiseudulle vahvistamaan kotimaan myyntitiimiämme. Asiakkaitasi ovat pääasiassa hoivakodit, vanhustenkeskukset, sairaalat, fysioterapialaitokset ja terveyskeskukset. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä vahvaa toimialan tuntemusta ja mielellään laajaa olemassa olevaa kontaktiverkostoa.

Myyntialueesi on Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi. Viihdyt hyvin kentällä tehtävässä liikkuvassa työssä ja asiakastapaamisissa. Mielellään akateeminen koulutustaustasi voi olla niin kaupalliselta kuin terveyspuoleltakin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn kasvavassa yrityksessä, kilpailukyiset edut sekä toimialamme johtavat tuotteet.

Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jussi.jaakkola@hur.fi 7.10.2016 mennessä otsikolla "Aluemyyntijohtaja pääkaupunkiseutu." Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jussi Jaakkola, p.040 7189 367.