17.02.2017

Kohti voimakasta 100-vuotiasta Suomea SGGF-messuilla 16-17.3

HUR juhlii 100-vuotiasta Suomea tekemällä hyväkuntoisia 100-vuotiaita! Tervetuloa juhlimaan kanssamme SGGF messuille osastolle A21, ja koe miten voimaharjoittelu mahdollistetaan kaikille hyväkuntoisen Suomen puolesta. Kokeilemalla laitteita voit voittaa upeita palkintoja!
 
SGGF-messuilla Tampereella HUR esittelee HUR SmartTouch voimaharjoittelulaitteet ja –järjestelmän, joka mahdollistaa motivoivan, innostavan ja turvallisen liikunnan kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Esillä on myös iBalance tasapainotestaukseen, Nustep – koko kehon crosstrainer istuma-asennossa, HUR Pulley toiminnalliseen harjoitteluun sekä Tanita kehonkoostumuksen mittaukseen.
 
Toivotamme teidät myös tervetulleeksi Arto Hautalan pitämään seminaariin to 16.3 klo 12-13 aiheena Voimaharjoittelu kuuluu liikuntalääkeresepteihin – tutkitut liikuntasuositukset.
Tila: Kokoustila Blenheim, kokoustilakäytävä 2. krs
Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen sähköpostitse: info@hur.fi
 
Rekisteröidy myös ilmaiseksi HUR-messuvieraaksi tästä http://ilmoittaudu.tampereenmessut.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=169
 

Tule kokeilemaan HUR SmartTouch laitteita ja voit voittaa upean aktivisuusrannekkeen! Laite ilmoittaa jos olet voittanut.
 
Elinikäinen voima on missiomme –tutustu kotimaisiin HUR-laitteisiin osastolla A21!