17.08.2018

Koulutus kaatumisten ehkäisystä Fysioterapia & Kuntoutus 2018-Messuilla

HUR järjestää koulutuksen kaatumisten ehkäisystä keskiviikkona 3.10.2018 Fysioterapia & kuntoutus 2018 messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Koulutus on suunnattu kuntoutuksen ja liikunnan ammattilaisille. Puhujina tutkijatohtori Maarit Piirtola ja dosentti Arto Hautala. Koulutus on maksuton.

Kaatumisia esiintyy vuosittain noin 30%:lla yli 65-vuotiaista aikuisista.. Kun ikäihmisten määrä jatkaa globaalia kasvuaan, kaatumisista aiheutuvat kustannukset lisääntyvät maailmanlaajuisesti. Tästä syystä kaatumisten ehkäisy on kansanterveydellinen haaste, johon on tartuttava ripeästi.

Tervetuloa kuulemaan alan johtavilta asiantuntijoilta viimeisimmät tiedot ja ohjeet kaatumisten ehkäisystä.Tutkijatohtori ja fysioterapeutti Maarit Piirtola on uusimman kaatumisten ja kaatumisvammojen ehkäisy fysioterapiasuosituksen työryhmän jäsen ja kokoava kirjoittaja. Dosentti Arto Hautala on HURin tutkimus- ja koulutusjohtaja ja liikunnan käypä hoito suosituksen asiantuntija.

Vieraile samalla kuntoutus- ja liikunta-alan ammattimessuilla, messukävijäksi voit rekisteröityä veloituksetta tästä.

Jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan, on luentoja kaksi, ensimmäinen alkaa klo 8.45 ja toinen 10.30. Molemmissa luennoissa on sama sisältö. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kummalle luennolle osallistut. 


OHJELMA

Luento 1

8:45 Kaatumiset kuriin tasapaino- ja voimaharjoittelulla – päivitetty fysioterapiasuositus.
Maarit Piirtola, Tutkijatohtori, filosofian tohtori, fysioterapeutti, Helsingin yliopisto

9:30 Kaatumisten ehkäisy konsepti, miksi ja miten?
Arto Hautala, Tutkimus- ja koulutusjohtaja ja dosentti, HUR Oy ja Oulun yliopisto

10:00 Tervehdys HURin messuosastolta, mitä uutta?
Jussi Jaakkola, Myyntijohtaja, HUR

lopetus 10:10


Luento 2

10:30 Kaatumiset kuriin tasapaino- ja voimaharjoittelulla – päivitetty fysioterapiasuositus.
Maarit Piirtola, Tutkijatohtori, filosofian tohtori, fysioterapeutti, Helsingin yliopisto

11:15 Kaatumisten ehkäisy konsepti, miksi ja miten?
Arto Hautala, Tutkimus- ja koulutusjohtaja ja dosentti, HUR Oy ja Oulun yliopisto

11:45 Tervehdys HURin messuosastolta, mitä uutta?
Jussi Jaakkola, Myyntijohtaja, HUR

lopetus 11:55


Aika: Ke 3.10 klo 8:45 TAI klo 10.30

Paikka: Helsingin Messukeskus (Messukeskus, eteläinen sisäänkäynti (Messuaukio 1, 00520 Helsinki)), seminaaritila 207 SUOMI

Ilmoittautuminen: info@hur.fi viimeistään 1.10.2018:. Ilmoitathan kummalle luennolle olet osallistumassa (klo 8:45 vai 10.30 alkavalle) sekä sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.


Ilmoittautumalla seminaarin hyväksyt että HUR tallentaa antamasi tietosi 4.10.2018 asti, tämän jälkeen väliaikainen rekisteri ja tietosi hävitetään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.



Hinta: Koulutus on maksuton. Muistathan rekisteröityä messuille ennakkoon, näin varmistat ilmaisen sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle:

Tervetuloa seminaariin ja vierailulle HUR standille 3b31!