28.02.2018

Perehdy pääasioihin Fysioterapia 2018 -tapahtumassa

HUR on mukana huhtikuussa Hämeenlinnassa järjestettävässä Fysioterapia 2018 -tapahtumassa, jossa teemana on pää, jonka roolia kuntoutusprosessissa käsitellään monista eri näkökulmista. Vaikka kaksipäiväisessä tapahtumassa keskitytäänkin päähän, kannattaa tarkastella myös koko kehon tasapainoa.

Voima - ja tasapinoharjoittelu on tärkeää sekä pään että kehon hyvinvoinnille, sillä lihasten ja tasapainon heikentyminen altistavat mm. kaatumistapaturmille. Ikääntyneille tehty tutkimus on osoittanut, että voimaharjoittelu on yhteydessä kognitiivisten toimintojen kehittymiseen. Lue aiheesta lisää.

 

Näyttely on ilmainen ja auki pe 20.4 klo 17.30-19.30 ja la 9-13.30 – mutta HURin osasto aukeaa perjantaina jo 12.30 - joten tervetuloa Cumulus Resort Aulangolle osastollemme päiväkahville tutustamaan uusimpiin laitteisiin! Ilmoittaudu ennakkoon HURin näyttelyosaston vierailijaksi rekisteröitymällä HUR SmartTouch harjoitusjärjestelmään, niin sinua odottaa HURin osastolla tervetuliaislahja.

Ilmoittautuminen/rekisteröityminen ei sido mihinkään ja on siis täysin ilmainen. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://fysioterapia.hursmarttouch.com/ - klikkaa rekisteröidy ja täytä pyydetyt tiedot. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 17.4 klo 23.59. 

Vinkki! Tällä ennakkoilmoituksella tai paikan päällä rekisteröitymällä ja kokeilemalla HURin laitteita osallistut vielä arvontaan jossa aivan upea pääpalkinto!

Suomessa valmistetut HURin laitteet ovat käytössä jo 40 maassa. Osaamisemme perustuu 30 vuoden kokemukseen ja tiiviiseen yhteistyöhön alan johtavien tutkijoiden kanssa. Tervetuloa Fysioterapia 2018 -tapahtumaan päivittämään viimeisimmät kuulumiset tasapainon ja voimaharjoittelun saralta ja testaamaan älyhyviä voimaannuttajia!

 

Lämpimästi tervetuloa HURin osastolle tutustumaan uusimpiin laitteisiin!

 

Tutkimusten mukaan lihaskunnolla on myönteisiä vaikutuksia myös kognitiolle.
Tasapainon harjoittamiseen saa hyvää apua HUR SmartBalancesta.