Världsledande lösningar för livslångt välmående
19.05.2017

HUR ingår partnerskap med WCPT

HUR och The World Confederation for Physical Therapy (WCPT) är glada att meddela om ett partnerskap mellan företagen.

“WCPT välkomnar varmt HUR som vår nya företagspartner”, säger WCPT’s verkställande direktör Jonathan Kruger.

“Det här representerar en spännande möjlighet för WCPT att vidare sammanföra en ledande leverantör av träningsredskap med det globala fysioterapisamfundet.

“Hur har varit en långvarig anhängare av WCPT genom utställningar och sponsorskap av vår kongress. Detta partnerskap är en naturlig utveckling då vi delar gemensamma intressen med att främja evidensbaserad träning och uppmuntrar till fysisk aktivitet.”

HUR är en ledande leverantör av datoriserad styrketräningsredskap, särskilt utvecklade för rehabilitering och äldreträning. Produkterna är framtagna i nära samarbete med universitet, kunskapsinstitut, användare, distributörer och strategiska partners. HUR har nyligen utnämnt fysioterapeut Dr. Arto Hautala som Direktör för Forskning och Utbildning;

“Jag har känt till HUR i nästan tre decennium och är verkligen glad över att vara en del av HUR-teamet för att arbeta för livslång styrka och välbefinnande. Min bakgrund ligger i fysioterapi, träningsfysiologi och biomekanik. Under de senaste 20 åren har jag varit verksam inom forskningsgruppen inom kardiologi vid Uleåborgs universitet, där mitt vetenskapliga arbete har fokuserats kring fysisk träning och det autonoma nervsystemet, genetik, metaboliska sjukdomar och hjärtsjukdomar, rehabilitering och smärtupplevelse. Jag är väldigt glad över detta samarbete med WCPT och ser fram emot att komma i kontakt med kollegor globalt genom WCPT-nätverket.