Världsledande lösningar för livslångt välmående
19.04.2017

Hur och Hur Labs meddelar om sammanslagning/fusion

Ledande leverantör av intelligenta träningslösningar för rehabilitering och seniorträning, HUR Oy, och den globala leverantören av produkter för mätning av mänsklig fysisk prestanda, HUR Labs Oy, har gått samman 1 april 2017. Tillsammans förser företagen världsledande lösningar för olika områden av rehabilitering och aktivt åldrande.

HUR forsätter att tillverka testredskapen såsom innan fusionen, och kommer nu också övervaka försäljning och distribution. HUR Labs verkställande direktör, Mr Anssi Lipsonen, kommer ta rollen som affärsutvecklingsdirektör för testredskapen på HUR.  Lipsonen, som initierade sammanslagningen, är ivrig över de nya möjligheterna.

Efter att ha jobbat sida vid sida under så många år, inom samma koncern, är det nu rätt tid att gå samman och ge båda företagen de bästa förutsättningar i de gemensamma sektorerna:; rehabilitering, seniorträning och forskning. Vi kommer naturligtvis även att fortsätta erbjuda högkvalitativa lösningar till sportvetenskap och professionella sportlag.

Med sammanslagning kommer alla före detta HUR Labs anställda fortsätta på HUR; Timo Toivonen som produktchef, Anders Nyman som Art Director, och Taneli Peltoniemi som specialist inom programvaruutveckling.