Huolto

 


Maanlaajuinen huoltoverkosto

HUR Huolto: huolto(a)hur.fi,  +358 6 832 5500

HURin maanlaajuinen huoltoverkosto huoltaa kuntosalien ja kuntoutuslaitosten laitteita pohjoisesta etelään. Huoltoverkostoa johdetaan Kokkolasta, jossa organisoidaan eri alueiden huollot, varaosatilaukset ja asennukset. HURin huollon koulutettuja alihankkijoita löytyy Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Oulusta, Kokkolasta, Kemistä ja Lappeenrannasta.

Huoltosopimuksella säästät

HURin huoltotiimi suosittelee kaikille kuntosaleille huoltosopimusta. Näin pidennetään kuntosalilaitteiden elinikää ja minimoidaan mahdollisten vikakorjausten tarve. Huollamme lähes kaikki kuntosalisi laitteet ja tarvikkeet.

Huoltosopimuksia on solminut jo useat kuntosalit ja kuntosaliketjut ympäri Suomea. Ennakoivassa määräaikaishuollossa huolletaan kaikki sopimukseen kuuluvat laitteet valmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti. Sopimukseen voidaan liittää muidenkin valmistajien laitteita ja siinä määritellään huoltoväli, joka on yleensä 1-4 kertaa vuodessa.

Huoltosopimuksen etuja:

- Kiinteä ja edullisempi hinta
- Alennuksia varaosista
- Mahdollisten vikakorjausten ja varaosatarpeiden minimointi
- Laitteiden kuntoseuranta
- Laitteiden säännöllinen huolto ja parempi kunto

Katso huoltosopimuksen tarkemmat ehdot.

Kysy HUR huoltosopimusta jo tänään, huolto(a)hur.fi

Muut palvelut

Kuntoutuskonsepteista tilasuunnitteluun ja rahoitukseen, olennainen osa toimintaamme on tuottaa asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita ja lisäpalveluita.