HUR kuntosalilaitteet

HUR-laitteet on suunniteltu palvelemaan kuntosalikäyttäjien koko kirjoa aloittelijoista edistyneempiin kuntoilijoihin. SmartZone on älykäs ratkaisu, jonka ansiosta harjoittelu on miellyttävämpää ja ennen kaikkea tehokkaampaa.

HUR on erinomainen valinta hyvinvointikeskuksille, kuntokeskuksille, hotelleille, yrityksille, kylpylöille tai mille tahansa hyvinvointipalveluita tarjoavalle organisaatiolle. Miksi valita HUR? HUR-laitteet ja ratkaisut soveltuvat niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin ja kaikenikäisille kuntoilijoille toimintakykyyn katsomatta.

Tutkitut, turvalliset HUR-kuntoilulaitteet edustavat tämänhetkistä huipputasoa ja soveltuvat kaikille käyttäjille edistyksellisen paineilmatekniikkansa ansiosta. Kun kaikki nämä ominaisuudet yhdistetään HUR SmartTouch-järjestelmään, joka mahdollistaa esimerkiksi harjoittelun seurannan ja automaattisen vastuksen säädön, kilpailuetu on selkeä. Toiminta ja harjoittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa!

SmartZone - 30 minuuttia 2 kertaa viikossa

SmartZone on kokonaisvaltaiseen harjoitteluun suunniteltu tyylikäs, valmiiksi rakennettu kokonaisuus, joka soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille. Koko kehon kattavan harjoitusohjelman suorittaminen vie vain 30 minuuttia.

HUR SmartZone on kehitetty selkeäksi ja tehokkaaksi tavaksi harjoitella. Yhden harjoittelukierroksen aikana asiakas käy kerran jokaisessa laitteessa. Kierros vie laitemäärästä riippuen 20-30 minuuttia, mutta on oikeilla vastauksilla, riittävällä harjoitustahdolla ja toistomäärällä äärettömän tehokas tapa treenata. SmartZonessa laitteet on sijoitettu harjoitusohjelman mukaiseen kuntopiirimäiseen järjestykseen, jolloin laitteille ei tule jonoja ja läpikierto on looginen kaikille käyttäjille.

Lue lisää edistyksellisestä HUR SmartZone -konseptista.

HUR konseptisalit

HUR suunnittelee ja toteuttaa myös erilaisia konseptisaleja. Onko kohderyhmäsi naiset, senioriliikkujat tai aloittelevat kuntoilijat? Etsitkö toimivaa ratkaisua pieneen tilaan?

HURin tehokkaista ja tilaa säästävistä laitteista muodostat kuntosalikokonaisuuden tyylikkäästi ja kustannustehokkaasti. Voit myös laajentaa käyttäjien harjoittelumahdollisuuksia rakentamalla HUR-laitteista erillisen osaston osaksi laajempaa kokonaisuutta. HUR SmartZone toimitetaan avaimet käteen -periaatteella.

Tilasuunnittelu ja tuotteet

Harjoitteluympäristön tilasuunnitteluratkaisut, laitteet ja henkilökunta voivat vaikuttaa merkittävällä tavalla käyttäjäkokemukseen. Kun laitteita on perinteisesti ryhmitelty laitetyypin mukaan ja sijoitettu omille erillisille alueilleen, nykypäivän trendi on sijoitella laitteet harjoitusohjelmien läpivientiä helpottavasti, mikä mahdollistaa myös erityisryhmille suunnattujen parempien harjoitteluympäristöjen rakentamisen. HURin avulla toteutat tyylikkään ja turvallisen harjoitteluympäristön käyttäjän ikään tai toimintakykyyn katsomatta. 

Tutustu suunnittelupalveluumme, autamme teitä toteuttamaan hyvin toimivan kuntosaliratkaisun.