HUR kuntoutukseen ja fysioterapiaan

HUR-laitteet on suunniteltu tuomaan lihasvoimaharjoittelun osaksi kuntoutusta ja terveyden vaaratekijöiden ja sairauksien ennaltaehkäisyä.

 

Älykkäät, paineilmateknologiaan perustuvat laitteet sopivat käytännössä kaikille kuntoutuksen asiakasryhmille. Lue lisää paineilmateknologian eduista ja älykkäästä SmartTouch-järjestelmästämme. HUR Premium Line -laitteet on hyväksytty terveydenhuollon lääkinnällisiksi laitteiksi ja rekisteröity Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) toimesta.

 

OTA TILA TEHOKKAASTI KÄYTTÖÖN

HUR-laitteiden edistyksellinen suunnittelu mahdollistaa toimivan ja monipuolisen kuntoutus- ja liikuntayksikön perustamisen pieneenkin tilaan. HUR-laitteet ovat tehokkaita mutta pienikokoisia, ja ne voidaan sijoittaa seinän viereen. Monet laitteistamme ovat kaksitoimisia, esimerkiksi polven ojennus/koukistus sekä lonkan lähennys/loitonnus.

 

suunnittelupalvelu käytössäsi
Anna suunnittelupalvelumme auttaa. Suunnitellaan yhdessä toimiva ja asiakkaidesi tarpeet täyttävä ratkaisu, jossa onnistuvat niin ammattilainen kuin asiakaskin. 

 

TESTAUS - HARJOITTELU - SEURANTA

Kuntoutuksen yhteydessä testaamisen ja mitattavuuden merkitystä ei voi liikaa korostaa. HUR toimittaa testauslaitteet ja älykkäät voimaharjoittelulaitteet, joissa testaustoiminnot on sisällytetty jokapäiväisessä käytössä oleviin laitteisiin.

 

FYSIOFITNESS - KUNTOUTUJASTA KANTA-ASIAKKAAKSI
HUR FysioFitness on malli, joka laitevalinnoissa ja tilaratkaisuissa ottaa huomioon sekä kuntoutuksen vaatimukset että tilan ja laitteiden käytön muihinkin kuntoilutarkoituksiin.


Kuntoutusjakson jälkeen moni haluaa jatkaa harjoittelua tutussa ja turvallisessa ympäristössä, jossa apua ja yksilöllistä ohjausta on saatavilla aina tarvittaessa. Kuntoutusjakson päätyttyä kuntoutujista tulee kanta-asiakkaita, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja toiminnan taloudellista kannattavuutta. Älykkäät HUR SmartTouch-laitteet mahdollistavat kaikkien lisäpalveluiden ammattimaisen ja kustannustehokkaan toteutuksen henkilökunnan aikaa säästäen.

 

TILASUUNNITTELU JA TUOTTEET

Katso tilasuunnittelun esimerkkiratkaisuja, tuotesuosituksia ja asiakasreferenssejä tästä