Tuotanto ja laatu

HURin koko toimitusketju perustuu laatuajatteluun. HUR kehittää, valmistaa ja markkinoi kilpailukykyisiä ja innovatiivisia kuntosalilaitteita sekä kotimaan markkinoille että vientiin. Yritys tähtää jatkuvan tuotekehityksen myötä virheettömään ja laadukkaaseen tuotteeseen. Laadulle asetettujen vaatimusten täyttämistä seurataan kaikissa organisaation prosesseissa. Kilpailukykyisen ja laadukkaan tuotteen valmistamisen perustana on nykyaikainen tuotantoteknologia sekä osaava henkilöstö.

Pitkälle viedyn suunnittelutyön ja nykyaikaisen moduuliteknologiansa ansiosta HUR tuottaa kuntoilulaitteensa tehokkaasti ja laadukkaasti. Laitteiden teräskotelorakenne on kevyt ja tukeva. Jokainen liikkuva nivel on laakeroitu, eikä laitteissa ole voimansiirtoon liittyviä vaijereita. Korkeatasoinen viimeistely parantaa laitteiden kestävyyttä ja helpottaa ylläpitoa.

Tuotteiden lisäksi koko HUR toimitusketju perustuu laatuajatteluun. Laitteiden varmatoimisuuden ja kestävyyden lisäksi HUR-palvelu merkitsee asiakkaalle edullisia kuljetus- ja asennuskustannuksia. Tehokas HUR-jälkimarkkinointipalvelu takaa, että myös kuntoilujärjestelmän myöhempi ylläpito sujuu vaivattomasti.

HUR-laitteet valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa Kokkolassa.

Sertifioitua suomalaista laatua


HUR-laitteiden valmistuksessa pyritään jatkuvan kehityksen myötä virheettömään ja huippulaadukkaaseen tuotteeseen. HUR:n toimintajärjestelmä on sertifioitu ISO 13485:2016 ja ISO 9001:2015 -standardien mukaan.