HUR SmartZone - tehokasta kiertoharjoittelua

SmartZone on tyylikäs, älykäs, itseohjautuva ja täysin valmis salikokonaisuus, jonka taustalla ovat älykkäät HUR SmartTouch -laitteet ja -ohjelmistot. SmartZone opastaa ja motivoi harjoittelua ja päivittää harjoitusohjelman automaattisesti kunnon kehittyessä. 

SmartZone on laitekokoonpanoltaan ja ulkonäöltään aina kuntokeskuksen ilmeeseen ja toiminta-ajatukseen sopiva. Laitteiden lisäksi SmartZonen voi sisältää tyylikkäät design elementit ja lattiarakenteet, jotka tekevät SmartZonesta oman kokonaisuutensa. SmartZonen tilankäyttö on äärimmäisen tehokasta, kuuden laitteen tilan tarve on noin 30m2, yhdeksän laitteen 45m2 ja kahdentoista laitteen 60m2.  

SmartZone sopii ensikokeilusta kovaan harjoitteluun ja tuo voimaa, älykkäästi. Selkeät värinäytöt ja kuva-animaatiot laitteissa tekevät harjoittelun ensikertalaisellekin helpoksi ja motivoivaksi. Harjoitusohjelma päivittyy kunnon kehityksen ja tavoitteiden mukaisesti automaattisesti.

SmartZone harjoittelu on selkeää ja tehokasta

HUR SmartZone on kehitetty selkeäksi ja tehokkaaksi tavaksi harjoitella. Yhden harjoittelukierroksen aikana asiakas käy kerran jokaisessa laitteessa. Kierros vie laitemäärästä riippuen 20-30 minuuttia, mutta on oikeilla vastauksilla, riittävällä harjoitustahdolla ja toistomäärällä äärettömän tehokas tapa treenata. SmartZonessa laitteet on sijoitettu harjoitusohjelman mukaiseen kuntopiirimäiseen järjestykseen, jolloin laitteille ei tule jonoja ja läpikierto on looginen kaikille käyttäjille.

SmartZone

Perinteinen Sali

SmartZone, näin se toimii

  1. Henkilökunta luo asiakkaan ja ohjelman SmartTouch-järjestelmään. Asiakas saa oman RFID-tunnisteena (esim. kortti tai ranneke)
  2. Asiakas näyttää oman RFID-tunnisteensa ensimmäiselle laitteelle, joka tervehtii kuntoilijaa nimellä, säätää penkin ja vipuvarret yksilöllisten asetuksen mukaisesti.
  3. Laite säätää vastuksen, kertoo monta toista tehdään, laskee toistot, kertoo äänimerkillä kun sarja on täynnä ja opastaa seuraavalle laitteelle.
  4. Kun kierros on täynnä, niin SmartTouch -järjestelmä ilmoittaa treenin olevan tehty, onnittelee hyvästä suorituksesta ja kirjaa asiakkaan ulos järjestelmästä.
  5. Harjoittelun onnistumista ja kehitystä voidaan seurata SmartZonen asiakaspäätteellä tai omalla älypuhelimella.