HUR-Kuntoutuskonsepti

HURin kuntoutuskonseptit terveyden vaaratekijöiden ja sairauksien ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa pohjautuvat hyvin tutkittuihin kansainvälisiin käypähoito- ja liikuntasuosituksiin.

Konseptien taustalla on laaja kansainvälinen tutkimus ja 30 vuoden yhteistyö asiakkaidemme, tutkimusorganisaatioiden ja lukuisten muiden alamme asiantuntijoiden kanssa.

HURin älykäs SmartTouch -järjestelmä on helppo saada toimimaan suositusten mukaisessa harjoittelussa. Laitteissa voi tehdä esimerkiksi toistomaksimitestin, jonka jälkeen järjestelmä laskee 1RM arvion ja laatii automaattisesti konseptin mukaisen harjoitusohjelman. Harjoitusvastukset säätyvät tarkasti oikealle tasolle, helppokäyttöiset laitteet opastavat harjoittelussa ja tallentavat tehdyt harjoitteet seurantaa ja analyysiä varten. HUR SmartTouch huolehtii myös harjoitusohjelman progressiivisuudesta.

HUR KONSEPTIT

KAATUMISTEN EHKÄISY
Konsepti sisältää tietoa kaatumisista ja tarjoaa menetelmän kaatumisten ehkäisyyn.

VERENPAINETAUTI (HYPERTENSIO)
Konsepti on suunniteltu hyödyntämään voimaharjoittelua korkean verenpaineen hoitomuotona.

TYYPIN 2 DIABETES
HURin Tyypin 2 diabetes (T2D) -konsepti on suunniteltu hyödyntämään voimaharjoittelua tyypin 2 diabeteksen hoitomuotona.

SYDÄNKUNTOUTUS
Konsepti on suunniteltu kuntoutuksen ammattilaisille, ja sen tavoitteena on tarjota uusimpiin kansainvälisiin hoitosuosituksiin perustuvia ”Liikunta
lääkkeenä” -ajatteluun perustuvia hyviä käytäntöjä.

LONKAN JA POLVEN KUNTOUTUS
Konseptin tavoite on lonkan ja polven normaalin biomekaniikan palauttaminen lihaskuntoharjoittelulla, joka pyrkii estämään normaalista poikkeavat kehon liikkeet.

Tutustu tarkemmin HUR kuntoutuskonsepteihin (Medical Concepts) englanninkielisillä kotisivuillamme.