HUR - suunniteltu seniorikuntoutukseen ja -liikuntaan

Seniorikuntoutus ja -liikunta vaativat voimaharjoittelulaitteilta mukautuvuutta myös toimintakyvyltään heikompien käyttäjien tarpeisiin. Pieni aloitusvastus (0kg), helppokäyttöiset ja turvalliset laitteet sekä älykkäiden laitteiden automaattinen vastuksen säätö 100 g välein ovat ominaisuuksia, jotka tekevät HUR-laitteista erityisen sopivia seniorikuntoutuksen ja -liikunnan tarpeisiin.
 

Turvalliset ja monipuoliset HUR-laitteet yhdessä suunnitelmallisen harjoitusohjelman kanssa takaavat, että voimaharjoittelu on turvallistaja tehokasta. Älykkäät HUR-laitteet pitävät harjoitusohjelmat progressiivisina ja suositusten mukaisina, jolloin harjoittelu tuottaa tuloksia. HUR SmartTouch tukee senioriliikuntaa mahdollistamalla itsenäisemmän ja tehokkaamman harjoittelun ja kuntoutuksen liikuntasuositusten mukaisilla harjoitusohjelmilla.

HUR laitteiden etuja ja ominaisuuksia:

- Paineilmaa älykkäästi käyttävä teknologia
- Matala lähtövastus, 0kg
- Portaaton vastuksensäätö
- Älykkäässä järjestelmässä automaattinen progressio
- Tasainen vastus myös nopeassa liikkeessä
- Turvallinen ja tehokas
- Konsentrinen ja eksentrinen vaihe kuormittavat lihaksia optimaalisesti koko liikkeen ajan
- Nivelille ja sidekudoksille ystävällinen
- Tehokas tilankäyttö
- Äänettömyys

HUR laitteet ovat esteettömiä ja vievät vähän tilaa. Tutustu esimerkkiratkaisuihin, jossa on esitelty toimivia kokonaisuuksia pienestä liikuntanurkkauksesta aina 100m2 kuntosaliin saakka. Suunnittelupalvelumme on myös apunasi mietittäessä tila- ja laiteratkaisuja.