Teknologia

HUR-laitteet on suunniteltu ottamaan huomioon sen, että kehomme ovat yksilöllisiä. Paineilmatekniikkaan perustuvat kuntosalilaitteet mukautuvat kehon luonnollisiin liikkeisiin mahdollistaen turvallisemman ja tehokkaamman harjoittelun melkein kaikille käyttäjille ikään ja toimintakykyyn katsomatta. Pyörätuolilla liikkuville käyttäjille HUR on suunnitellut EasyAccess -laitesarjan, joka soveltuu lisäksi muillekin kuntoilijoille.

Turvallinen 

HUR-laitteiden sydän on Luonnollisessa voimansiirrossa – Natural Transmission TM. Se on paineilmaan perustuva vastusmenetelmä, joka sovittaa vastuksen lihasten tuottamaan voimaan liikkeen nopeudesta riippumatta. Paineilmavastuksen ansiosta HUR-laite on hiljainen ja turvallinen käyttää.

Älykäs 

HURin kuntosalilaitteet ovat älykkäitä. HUR SmartTouch -järjestelmä säätää laitteen vastuksen, opastaa, laskee toistot, tallentaa tehdyn harjoituksen, antaa palautetta ja päivittää harjoitusohjelman. 

Tehokas

HUR-laitteet ovat tehokkaita. Ergonomia, luonnolliset liikeradat, SmartTouch ja Luonnollinen voimansiirto tekevät HUR-kuntosalilaitteista tehokkaita ja auttavat saavuttamaan tavoitteet niin kuntosaliharjoittelussa kuin kuntoutuksessakin. Jokaisessa liikkeessä on eksentrisen ja konsentrisen lihastyön vaihe.

Laadukas

HUR-laitteiden valmistuksessa pyritään jatkuvan kehityksen myötä virheettömään ja huippulaadukkaaseen tuotteeseen. HURilla on sertifioitu laatujärjestelmä, ja toiminnassa on sitouduttu noudattamaan ISO 13485:2003 ja ISO 9001:2008 standardeja.