Isometrinen testaus

  

Performance Recorder on HUR-laitteisiin liitettävä voimanmittauslaite, joka on tarkoitettu isometrisen voiman testaukseen. Isometrisen voiman testaamisella saadaan tietoa mm. maksimivoimasta ja lihastasapainosta.

Isometrinen voimanmittauslaite koostuu tarkasta voima-anturista (0-500 kg) ja digitaalisesta näyttölaitteesta. Performance voidaan kytkeä niihin HUR laitteisiin, joissa on erilliset kiinnikkeet mittaria varten. Useimmissa Premium-sarjan laitteissa kiinnikkeet ovat vakiovarusteena. Mittalaitteen kytkeminen tapahtuu muutamassa sekunnissa. Performance Recorder "lukitsee" laitteen vipuvarren ja näyttää henkilön sitä vastaan tuottaman isometrisen voiman.

Toimitukseen sisältyy HUR Performance Recorder PC-ohjelmisto joka on monipuolinen työkalu Performance Recorder laitteella tehtävien testien tallennukseen, analysointiin ja vertailuun sekä raportointiin. Performance Recorder on yhteensopiva myös HUR SmartTouch -järjestelmän kanssa, jolloin isometristen testien tulokset voidaan syöttää suoraan HUR-laitteen kosketusnäytöltä.