Leg Extension / Curl 5530

Kaksitoimisella Leg Extension/Curl Rehab -laitteella voidaan kuntoutuksen harjoitteluvaikutus turvallisesti kohdistaa jalkojen ojentaja- ja koukistajalihaksiin. Paineilmavastuksen ansiosta jalkoja voidaan keventää ja jopa liikuttaa passiivisesti. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää esimerkiksi leikkauksen jälkeen ja näin ollen kuntoutus voidaan aloittaa lähes välittömästi. Laitteessa on myös mahdollista harjoitella vuorotahtisesti tai vain toinen jalka kerrallaan. Muotoiltu selkänoja lisää harjoittelun mukavuutta ja tukee selkärankaa harjoittelun aikana. Laitteeseen on mahdollisuus liittää Performance Recorder, isometrisen voiman mittausjärjestelmä. Liikerajoittimien avulla liikeradalle säädetään haluttu alku- ja loppupiste, jolloin liike voidaan tehdä vain osalla liikerataa. Säädettävät vipuvarret ja apukahvat lisäävät laitteen käytettävyyttä ja turvallisuutta.

Ominaisuudet

Kosketusnäyttö Hi5

10" Kosketusnäyttö Hi5

Niskatyyny

Niskatyyny on mukava ja ergonominen tukityyny.

Sähköisesti säädettävät vipuvarret

Vipuvarsia säädetään sähköisesti kosketusnäytöltä. Sähköisesti säädettävät vipuvarret mahdollistavat laitteen yksilöllisen säädön erimittaisille käyttäjille.

Saatavana ainoastaan HUR SmartTouch Hi5-laitteisiin.

Apukahvat

Apukahvat helpottavat etenkin kuntoutuksessa olevien ja iäkkäämpien käyttäjien laitteeseen asettumista ja siitä poistumista.

Isometrinen voimanmittausvalmius

Maksimivoimaa ja voimantuottonopeutta voidaan mitata erillisellä Performance Recorder -mittarilla, mikäli laitteeseen on asennettu anturiliitäntä voimanmittausta varten.

Kaksitoimisuus

Kaksitoimisella laitteella voidaan harjoitella vastakkaisia lihasryhmiä. Perusnäytöllä ja digitaalisella näytöllä varustetuissa laitteissa suuntaa vaihdetaan kytkimellä, kosketusnäytöissä (SmartTouch ja SmartCard) näytön painikkeella. 

Liikerajoittimet - aloitus- ja lopetuskohdat

Helppokäyttöisillä liikerajoittimilla säädetään liikkeelle haluttu alku- ja/tai loppupiste. Näin lihaksia ja niveliä voidaan kuormittaa vain osalla laitteen liikeradasta.

Reisivyöt

Pehmustetut reisivyöt auttavat jalkojen hallinnassa etenkin jalkojen koukistusharjoituksessa.

Sähköisesti säädettävä selkänoja

Selkänojan korkeutta säädetään sähköisesti kytkimen avulla ilman, että käyttäjän tarvitsee poistua laitteesta.

Vyö

Turvavyö mahdollistaa lisätuen saamisen harjoittelun aikana.

Lisävarusteet

Säädettävä selkänoja

Selkänojan avulla oikea ja turvallinen asento on helppo löytää

Säädettävät vipuvarret

Säädettävät vipuvarret mahdollistavat laitteen yksilöllisen säädön erimittaisille käyttäjille.

Istuimen koroketyyny

Koroketyynyllä voidaan nostaa istuinkorkeutta normaalin säätöalueen yläpuolelle.

112Leveys cm
155Pituus cm
140Korkeus cm
104Paino kg