4X monitoimilaite 8540

4X monitoimilaite

HUR 4X monitoimilaitteessa on neljä liikettä samassa laitteessa: Jalkaprässi, käsivarren ojentajat (dippi), hartioiden kohotus (shrug) ja avustettu ylösnousu.

Laitteessa on sähköinen istuimen säätö, jonka avulla voidaan jalkaprässissä säätää haluttu liikeradan pituus ja lonkan kulma. Helppokäyttöinen kosketusnäyttö, liikerajoittimet, jalkojen kiinnitysremmit, apukahvat ja isometrisen voiman mittausmahdollisuus ovat kaikki 4X-laitteen vakiovarusteita.   

Ominaisuudet

Niskatyyny

Niskatyyny on mukava ja ergonominen tukityyny.

Säädettävät jalat, joissa lattiakiinnitysmahdollisuus

Jalat pitävät laitteen stabiilina harjoituksen aikana sekä mahdollistavat laitteen kiinnittämisen lattiaan.

Apukahvat

Apukahvat helpottavat etenkin kuntoutuksessa olevien ja iäkkäämpien käyttäjien laitteeseen asettumista ja siitä poistumista.

Isometrinen voimanmittausvalmius

Maksimivoimaa ja voimantuottonopeutta voidaan mitata erillisellä Performance Recorder -mittarilla, mikäli laitteeseen on asennettu anturiliitäntä voimanmittausta varten.

Jalkaremmit

Pehmustetuilla remmeillä jalat voidaan kiinnittää liikkeen ajaksi.

Liikerajoittimet - aloitus- ja lopetuskohdat

Helppokäyttöisillä liikerajoittimilla säädetään liikkeelle haluttu alku- ja/tai loppupiste. Näin lihaksia ja niveliä voidaan kuormittaa vain osalla laitteen liikeradasta.

Liikerajoitin

Laitteen varsi/varret voidaan lukita paikoilleen liikerajoittimen avulla. Liikerajoittimella voidaan myös määrittää liikkeen haluttu aloituskohta. Ominaisuutta suositellaan liikuntarajoitteisille tai esimerkiksi leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen tuleville.

Monitoimisuus

Monitoimilaitteiden avulla voidaan harjoittaa useampia lihasryhmiä laitetta vaihtamatta. Suoritettava harjoitus valitaan kosketusnäytöltä.

Sähköisesti säädettävä istuimen asento

Istuimen ja vipuvarsien välinen etäisyys säädetään sähköisesti (4X Monitoimilaite).

Lisävarusteet

Istuimen koroketyyny

Koroketyynyllä voidaan nostaa istuinkorkeutta normaalin säätöalueen yläpuolelle.

103Leveys cm
188Pituus cm
132Korkeus cm
154Paino kg