Biceps / Triceps Easy Access 9110

HUR Gym Exercise equipment EA9110 Biceps / Triceps Easy Access
Biceps/Triceps Easy Access on kaksitoiminen kyynärvarren ojentaja- ja koukistajalihaksien harjoituslaite. Harjoitusvaikutus voidaan kohdistaa hyvin halutulle alueelle, laitteessa on myös mahdollista harjoitella vuorotahtisesti tai vain toinen käsi kerrallaan. Laitteessa on siirrettävä istuin, jolloin myös pyörätuolikäyttäjät voivat harjoitella itsenäisesti ja turvallisesti omassa pyörätuolissa istuen.

Ominaisuudet

Kosketusnäyttö Hi5

10" Kosketusnäyttö Hi5

Isometrinen voimanmittausvalmius

Maksimivoimaa ja voimantuottonopeutta voidaan mitata erillisellä Performance Recorder -mittarilla, mikäli laitteeseen on asennettu anturiliitäntä voimanmittausta varten.

Kaksitoimisuus

Kaksitoimisella laitteella voidaan harjoitella vastakkaisia lihasryhmiä. Perusnäytöllä ja digitaalisella näytöllä varustetuissa laitteissa suuntaa vaihdetaan kytkimellä, kosketusnäytöissä (SmartTouch ja SmartCard) näytön painikkeella. 

Pohjalevy

Pohjalevyn ansiosta laitetta ei tarvitse erikseen kiinnittää alustaan.

Lisävarusteet

Isot sienipainikkeet

Isojen sienipainikkeiden avulla vastuksen säätö on helppoa ja turvallista. Vain analogisille laitteille.

Säädettävä Easy Access -istuin

Siirtopyörillä varustettu istuin, joka tekee Easy Access -laitteista täysin esteettömät. Portaattomasti säädettävä istuin helpottaa oikean, turvallisen ja tehokkaan harjoitteluasennon löytämistä.

127Leveys cm
115Pituus cm
128Korkeus cm
91Paino kg