Lat Pull Easy Access 9150

Lat Pull Easy Access-laitteen harjoitteluvaikutus kohdistuu selkälihaksiin. Laitteessa on myös mahdollista harjoitella vuorotahtisesti tai vain toinen käsi kerrallaan. Liikerajoitimen avulla voidaan valita haluttu alkukohta liikkeelle. Laitteessa on siirrettävä istuin, jolloin myös pyörätuolikäyttäjät voivat harjoitella itsenäisesti ja turvallisesti omassa pyörätuolissa istuen.

Ominaisuudet

Kosketusnäyttö Hi5

10" Kosketusnäyttö Hi5

Isometrinen voimanmittausvalmius

Maksimivoimaa ja voimantuottonopeutta voidaan mitata erillisellä Performance Recorder -mittarilla, mikäli laitteeseen on asennettu anturiliitäntä voimanmittausta varten.

Liikerajoitin

Laitteen varsi/varret voidaan lukita paikoilleen liikerajoittimen avulla. Liikerajoittimella voidaan myös määrittää liikkeen haluttu aloituskohta. Ominaisuutta suositellaan liikuntarajoitteisille tai esimerkiksi leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen tuleville.

Monitoimikahvat

Sekä pysty- että vaakaotteen mahdollistavat kahvat lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Säädettävä rintakehän tuki

Rintakehän tuki voidaan kääntää ylä- tai ala-asentoon erimittaisille käyttäjille.

Varsien lähennys

Laitteen varret liikkuvat kohti käyttäjää helpottaen otteen saamista

Lisävarusteet

Gripeezetartuntahansikas

Tartuntahansikas auttaa pitämään kiinni laitteesta harjoituksen aikana. Tartuntahansikas on hyvä apuväline niille, jotka kärsivät puristusvoiman puutteesta tai särkevistä nivelistä. Hansikkaita on saatavina mustan värisinä kummallekin kädelle tai vain yhdelle kädelle.

Heavy duty

Mahdollistaa korkemman vastuksen. Saatavilla ainoastaan HUR SmartTouch-laitteille. 

Isot sienipainikkeet

Isojen sienipainikkeiden avulla vastuksen säätö on helppoa ja turvallista. Vain analogisille laitteille.

Säädettävä Easy Access -istuin

Siirtopyörillä varustettu istuin, joka tekee Easy Access -laitteista täysin esteettömät. Portaattomasti säädettävä istuin helpottaa oikean, turvallisen ja tehokkaan harjoitteluasennon löytämistä.

116Leveys cm
105Pituus cm
105Korkeus cm
81Paino kg