Pulley seinäkiinnityksellä 8820/8830

Ominaisuudet

Kosketusnäyttö Hi5

10" Kosketusnäyttö Hi5

Pulleyn tukikahvat

HUR Pulleyssa on vakiovarusteena kaksi tukikahvaa, joista voidaan ottaa tukea esimerkiksi alaraajojen harjoitteissa. Kahvan voi tarvittaessa kääntää yläasentoon, jolloin laitteelle on täysin esteetön pääsy.

Pulleyn nilkka-rannehihna

Pulleyn vakiovarusteena on pehmustettu nilkka-rannehihna

Pulleyn vetokahvat

Pulleyn vakiovarusteena on kaksi yhden käden vetokahvaa.

Pulleyn jatkoremmi

Pulleyn vakiovarusteisiin kuuluu jatkoremmi, jota voidaan käyttää helpottamaan harjoittelua muiden Pulley-tarvikkeiden kanssa.

Lisävarusteet

HUR Pulley light with max weight 20 kg

HUR Pulley with load range 0 - 20 kg. 

Pulleyn irrotettava rintatuki

Pulley Chest support is a tool for wheelchair users for stabilizing the upper body for example during rowing exercises. Easy to install, easy to remove. Can be also used with adjustable easy access chair EA9060.

HUR Pulley with max weight 30 kg

HUR Pulley with load range 0 - 30 kg.

Pulley 2 in 1

Kahden Pulley-yksikön muodostamassa monitoimilaitteessa voidaan yhdistää mitkä tahansa Pulleyt (tavallinen tai kevyt) millä tahansa näyttövaihtoehdoilla (perus-, digitaalinen tai kosketusnäyttö). Muiden lisävarusteiden, kuten soutupenkin, kanssa Pulleystä saa kaiken hyödyn irti.

 

Pulley 3 in 1

Pulley 3 in 1 koostuu kolmesta Pulleystä, jotka voivat olla keskenään samanlaisia tai erilaisia. Pulleyt, joko tavalliset tai kevyet versiot, voidaan yhdistää halutunlaisesti joko perus-, digitaalisilla tai kosketusnäytöillä varustettuina. Livävarusteiden, kuten soutupenkin, kanssa laitteesta saa irti kaiken mahdollisen hyödyn.

Pulleyn ristitalja

Moduulirakenteensa ansiosta Pulley voidaan yhdistää ristitaljalla toisen Pulleyn kanssa ristitaljaksi. Esimerkiksi Pulley 2 in 1 ja Pulley 3 in 1 voidaan yhdistää kokonaisuudeksi, jossa on viisi harjoitusasemaa ja ristitalja. Pulleyn ristitaljan avulla mitkä tahansa Pulleyt voidaan yhdistää keskenään.

Pulleyn soutupenkki

Soutupenkki on Pulleyn erikseen tilattava lisävaruste.

Pulleyn nilkka-rannehihna

Pehmustettu nilkka-rannehihna on saatavana myös Pulleyn lisävarusteena.

Pulleyn tubegrip-hanska

Tubegrip-hanska auttaa otteen pitämisessä harjoiteltaessa esimerkiksi Pulleyn alasvetotangolla. Hanska sopii apuvälineeksi niille, jotka kärsivät otteen heikentymisestä, kivuliaista nivelistä jne. Saatavana mustan värisenä joko molempiin käsiin tai erikseen tilattuina.

Pulleyn vetokahva

Vetokahva on saatavana myös Pulleyn lisävarusteena.

Pulleyn vyötäröhihna

Pehmustettu vyötäröhihna on Pulleyn erikseen tilattava lisävaruste, johon kuuluu myös jatkoremmi.

Pulleyn reisi-olkapäähihna

Pehmustettu reisi-olkapäähihna on Pulleyn erikseen tilattava lisävaruste, johon kuuluu myös jatkoremmi.

Pulleyn jatkoremmi

Pulleyn mukana tulee aina yksi jatkoremmi, ja se kuuluu myös lisävarusteina tilattaviin vyötäröhihnoihin, reisi-olkapäähihnoihin ja nilkka-rannehihnoihin. Jatkoremmin voi myös tilata erikseen.

Pulleyn tetrahansikas

Tetrahansikas on Pulleyn erikseen tilattava lisävaruste, joka helpottaa etenkin niiden harjoittelua, joilla ei ole puristusvoimaa. 

Pulleyn ojentajakahva

Ojentajakahva on Pulleyn erikseen tilattava lisävaruste.

Pulleyn alasvetokahva

Pitkä alasvetokahva on Pulleyn erikseen tilattava lisävaruste.

83Leveys cm
87Pituus cm
215Korkeus cm
49Paino kg