HUR SmartZone - kuntolaitteiden tehokas kokonaispaketti

SmartZone on tyylikäs ja täydellinen salikokonaisuus, joka sopii kaikille kuntotasoille. Se mahdollistaa kokon kehon harjoittelun vain 30 minuutissa. Laitteen näytön opasteet sisältävät kuvalliset ohjeet harjoittelutekniikasta, mikä auttaa uusia käyttäjiä pääsemään nopeasti ja turvallisesti alkuun. Kokeneemmat asiakkaat puolestaan hyötyvät automaattisesta harjoitusohjelman päivittymisestä, mikä auttaa ylläpitämään motivaatiota ja jo saavutettuja tuloksia. Henkilöstön työmäärä vähenee, jolloin ohjaajilla on enemmän aikaa jäsenten seurantaan ja ohjaamiseen. 

SMARTZONE ON KOKONAISPAKETTI, JOHON KUULUU
        9 tai 12 laitetta (50 m2 tai 63 m2)
        Asiakaspääte 
        HUR SmartTouch-ohjelmisto
        Harjoitusohjelmapohjat

Värilliset kosketusnäytöt esittävät harjoituksista animoidut ohjeet tuoden lisämotivaatiota ja auttaen uusia käyttäjiä pääsemään helposti harjoittelun alkuun. Harjoitusohjelmat päivittyvät automaattisesti vastaamaan tavoitteita ja käyttäjien myöhempää kehittymistä, ja samalla ohjaajien työ helpottuu.  

SmartZone - nopeampaa ja helpompaa harjoittelua

SmartZone-harjoittelun lähtökohtana on yksittäinen piiri, jossa suoritetaan yksittäinen toistosarja jokaisella laitteella – numeroidussa järjestyksessä. Tällainen kierto on hyväksi sekä asiakkaille että yritykselle. Vain 30 minuutin harjoittelu oikealla vastuksella, lepotasolla ja toistomäärällä takaa erittäin tehokkaan tuloksen.

SmartZone

Perinteinen sali

SmartTouch- ohjelmisto on tärkeä osa SmartZone-kokonaisuutta. Järjestelmä on hyvin käyttäjäystävällinen, ja sen edistynyt automaatio tekee harjoitusohjelman seurannasta ja hallinnasta huomattavan helppoa. Kierto etenee suorittamalla yksittäinen sarja laitteella ja siirtymällä näin laitteelta toiselle tietyssä järjestyksessä – tällöin jonoja ei pääse syntymään. Yksittäisen sarjan on tutkimusten mukaan todettu olevan tehokas, ja lisäksi se noudattaa nykyisiä fyysistä aktiivisuutta ja yleisiä terveyttä koskevia suosituksia

Kuinka se toimii?

  1. Henkilökunta rekisteröi uuden käyttäjät järjestelmään ja luo hänelle henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Käyttäjä saa käyttäjätunnuksen ja salasanan SmartZone-asiakaspäätteelle. 
  2. Ennen harjoittelua käyttäjä kirjautuu sisään SmartZone-asiakaspäätteellä ja valitsee harjoitusohjelman, sitten hän siirtyy harjoittelemaan laitteisiin numerojärjestyksessä
  3. Kaikki harjoitusohjelmat noudattavat laitteiden numerojärjestystä helpottaakseen läpimenoa. Vastus ja toistot säätyvät automaattisesti. Harjoitteluohjeet on tarvittaessa saatavilla kuva-animaatioina.
  4. Kun harjoitusohjelma on suoritettu, käyttäjä kirjautuu ulos SmartZone-asiakaspäätteellä. Suoritusraportti on nähtävissä jokaisen harjoituskerran jälkeen, ja harjoitusohjelma päivittyy automaattisesti kehityksen mukaan.

HUR-videot