Precor AMT - Adaptive Motion Trainer

Precor AMT® laite mahdollistaa pitkät ja lyhyet askeleet, kävelemisen, juoksemisen ja kiipeämisen. Liikkeen valitseminen ja vaihtaminen tapahtuu pehmeästi, helposti ja spontaanisti, liikkumalla luonnollisesti.

Precor AMT® on uusi aerobisten harjoituslaitteiden kategoria. AMT tulee sanoista Adaptive Motion Trainer, liikerata mukautuu nimensä mukaisesti käyttäjän liikkeen mukaiseksi, onpa liike sitten juoksua, hölkkää, kävelemistä tai kiipeämistä.


Kiipeä

Kävele

Hölkkää

Juokse

Katso lisää, www.amtfitness.com


Säädettävällä vai kiinteällä liikeradalla?

Precor AMT laitteen liikerata on pehmeä ja luonnollinen, liikeradan pituus on 91 cm, liikeradan syvyys mukailee normaalia juoksua tai kävelyä. Enemmän haasteita kaipaavalla on tarjossa Precor AMT Open Stride laite, jossa voidaan myös liikeradan syvyys valita viidestä eri vaihtoehdosta.


Precor AMT Open Stride laitteessa on pitkä liikerata (91cm) ja säädettävä liikeradan syvyys, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja monipuolisen harjoituslaitteen.

 

Cardio Theater

Cardio Theater on Precor cardiolaitteisiin integroitava viihdejärjestelmä. Cardio Theater liittää cardiolaitteet ja audiojärjestelmät saumattomasti toisiinsa, lopputuloksena tyylikäs ja viihtyisä kuntosali ja tyytyväiset asiakkaat.

Precor tuotekuvasto

Lataa Precor tuotekuvasto tästä,  Lataa Precor iPad tuotekuvasto tästä