Precor crosstrainer

Precor crosstrainerissa on luonnollinen, niveliä vähän kuormittava liikerata. Laajan malliston monissa laitteissa on myös mahdollista säätää liikkeen kulmaa (CrossRamp®) ja näin kohdistaa harjoitusvaikutus halutuille lihasryhmille.

Precor julkaisi maailman ensimmäisen crosstrainerin vuonna 1995 ja on siitä saakka pysynyt kehityksen kärjessä. Luota aitoon ja alkuperäiseen.

Käyttäjäystävällistä tekniikkaa


Patentointu CrossRamp® teknologia tekee Precor crosstrainerista käyttäjäystävällisen ja tehokkaan harjoituslaitteen. Tehokas iskunvaimennus ja hyvin tutkittu, luonnollista askellusta muistuttava elliptinen liikerata mahdollistavat niveliä normaalia vähemmän kuormittavan harjoittelun. CrossRamp® teknologian ansiosta liikkeen kulmaa voidaan säätää ja harjoitusvaikutus kohdistaa halutulle lihasryhmälle. Kulma säätyy 13 ja 40 asteen välillä, lähes tasamaalla juoksemisesta ja kävelemisestä aina jyrkän mäen kiipeämistä muistuttavaan liikkeeseen.

Laaja mallisto

Precor crosstrainer mallisto on laaja, ja sisältää eri hintaisia ja eri käyttäjäryhmille suunnattuja laitteita, jolloin hankit juuri haluamaasi käyttötarpeeseen suunnitellun laitteen. Oikea laitevalinta mahdollistaa pitkän käyttöiän laitteelle ja tietystikin tyytyväiset käyttäjät.

Tutustu Precor crosstrainereihin tästä


Cardio Theater

Cardio Theater on Precor cardiolaitteisiin integroitava viihdejärjestelmä. Cardio Theater liittää cardiolaitteet ja audiojärjestelmät saumattomasti toisiinsa, lopputuloksena tyylikäs ja viihtyisä kuntosali ja tyytyväiset asiakkaat.

Precor tuotekuvasto

Lataa Precor tuotekuvasto tästä,  Lataa Precor iPad tuotekuvasto tästä