Precor juoksumatto

Precor juoksumatoissa on erinomainen iskunvaimennus ja niillä on helppo juosta tai kävellä luonnollisella askeleella. Patentoidut innovaatiot tekevät Precor juoksumatoista vakaita ja miellyttäviä käyttää.

Mistä on hyvä juoksumatto tehty?

Precor juoksumatot ovat pitkän ja perusteellisen tuotekehityksen tulos, jossa on yhdistettynä kestävyys, käytettävyys ja tekniset innovaatiot.


Integrated Footplant™ (IFT) teknologian ansiosta Precor juoksumaton tuntuna pysyy samana, käytetäänpä mattoa sitten kävelyyn, hölkkään tai juoksuun. Juoksumaton moottori toimii optimaallisella teholla suhteessa liikkeen nopeuteen ja kontaktiaikaan, jolloin maton käyttäminen on luonnollista ja ystävällistä nivelille. Matto ei myöskään "lipsu" raskaammilla käyttäjillä, kiitos IFT teknologian.
Ground Effects® on patentoitu iskunvaimennusjärjestelmä, jossa on ratkaistu kaksi keskeistä, hyvältä juoksumatolta vaadittavaa ominaisuutta. Juoksupinnan on oltava riittävän vahva ollaakseen tukeva ja taipuisa vaimentaakseen iskut. Monissa muissa juoksumatoissa on vain hyvä iskunvaimennus, ja liian pehmeällä alustalla liikkuminen ei tunnu luonnolliselta.

Precor juoksumattojen laaja mallisto

Laajasta Precor juoksumattojen valikoimasta löydät käyttötarkoitukseesi sopivan vaihtoehdon. Vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettu Precor juoksumatto on laadukas ja käyttäjäystävällinen.


Cardio Theater

Cardio Theater on Precor cardiolaitteisiin integroitava viihdejärjestelmä. Cardio Theater liittää cardiolaitteet ja audiojärjestelmät saumattomasti toisiinsa, lopputuloksena tyylikäs ja viihtyisä kuntosali ja tyytyväiset asiakkaat.

Precor tuotekuvasto

Lataa Precor tuotekuvasto tästä,  Lataa Precor iPad tuotekuvasto tästä