Tanita kehonkoostumusmittarit

Tanita valmistaa ammattikäyttöön tarkoitettuja kehon koostumuksen mittalaitteita. Laaja Tanita-mallisto sisältää laadukkaat ratkaisut moneen eri käyttötarkoitukseen.

Suosituin laite on ollut Tanita MC-780 MA, joka on laadukas monitaajuusmittari kehon koostumuksen analysointiin ja on laajalti käytössä liikuntakeskuksissa, terveyskeskuksissa, fysioterapeuteilla ja personal trainereilla. Rinnakkaismalli Tanita MC-780 MAS sopii hyvin liikkuvaan työhön, ja se on helppo pakata mukaan omaan kuljetuslaukkuussa. Tanita MC-980 MA+ oon Tanita-malliston kosketusnäytöllinen lippulaivamalli, jota käytetään yliopistosairaaloissa, urheiluopistoissa ja todellista laatua ja mittaustarkkuutta arvostavissa liikuntakeskuksissa.

Tanita kehonkoostumusanalysaattoreilla on valmistajan viiden vuoden takuu ja toimitukseen sisältyy myös suomenkielinen pc-ohjelmisto tulosten analysointia, tallennusta ja monipuolista raportointia varten. Mittaus on markkinoitten nopeimpia – yleensä alle 30 sekuntia. Metabolinen ikä ja viskeraalisen rasvan arvo on todistetusti erinomaisia motivaattoreita elämäntapamuutokseen.


TANITA on japanilainen kehonkoostumusanalysaattoreiden ja vaakojen valmistaja, joka on alansa markkinajohtaja maailmassa. Analysaattoreilla on laajat validoinnit maailmanlaajuisesti ja niitä käytetään niin huippu-urheilussa, kuntoutuksessa kuin tutkimuksessakin. Tanita-laitteita on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta.