HUR ratkaisu bakteerien ja virustentorjuntaan

Meneillään oleva koronapandemia on korostanut hygienian tärkeyttä ja tarvetta minimoida viruksille altistumista ja niiden leviämisriskiä.

Tieteelliset tutkimustulokset osoittavat, että voimaharjoittelu on nyt tärkeämpää kuin koskaan sekä taudin ennaltaehkäisyssä että siitä kuntoutumisessa. Vastatakseen tähän haasteeseen HUR on kehittänyt monipuolisen suunnitelman mahdollistaakseen niin turvallisen harjoittelun kuin mahdollista.

Ratkaisu koostuu seuraavista tekijöistä:

1.   Bakteereja ja viruksia torjuva laitteisto minimoimaan tartuntariskiä
2.   Suositukset turvalliselle ympäristölle
3.   Suositukset turvallisille harjoittelukäytännöille
4.   Suunnitteluapu ja koulutusmateriaalit

Bakteereja ja viruksia torjuva laitteisto minimoimaan tartuntariskiä

  • Verhoilu, pinnat, näytöt ja käsikahvat on varustettu materiaalilla, joka torjuu bakteereja ja viruksia.
  • HUR SmartTouch -järjestelmässä on minimaalinen tarve kosketukselle, sillä laitteita ei tarvitse säätää käsin. Henkilökohtaiset säädöt ja harjoitusohjelma voidaan tuoda laitteelle käyttämällä tunnistautumiseen tarkoitettua älyranneketta tai älykorttia. Järjestelmä säätää laitteiden vipuvarret, selkänojan ja vastuksen automaattisesti aiemmin asetettuihin käyttäjäasetuksiin perustuen. Vastus myös päivittyy automaattisesti käyttäjän kehittymisen mukaan.
  • Lisäturvallisuutta haluaville on saatavilla RFID-tunnisteella varustettuja henkilökohtaisia harjoitushanskoja, jotka vähentävät tartuntariskiä entisestään.
  • On myös mahdollista, että harjoittelemassa käynyt henkilö huomaakin myöhemmin saaneensa tartunnan, sillä tartunnat ovat monesti oireettomia. Tämän johdosta HUR SmartTouch käyttöjärjestelmään on ohjelmoitu jäljitystoiminto, jonka avulla on mahdollista tunnistaa muita harjoittelijoita, jotka ovat harjoitelleet samaan aikaan tartunnan saaneen henkilön kanssa.

HUR ratkaisu bakteerien ja virustentorjuntaan - Lataa esite