HUR Mobile App

Harjoittele kotona tai kuntosalilla HUR Mobile App -sovelluksen avulla

HUR Mobile App tuo HUR SmartTouch -järjestelmän harjoitukset koteihin tablettiin ja älypuhelimeen ladattavalla, helppokäyttöisellä sovelluksella. Sovellus sisältää yli 140 ilman välineitä toteutettavaa harjoitusta, ja tarjoaa harjoitteisiin selkeät ohjeet ja opastevideot. Sovellus kerää keskeisiä harjoitustietoja maksimoidakseen henkilökohtaisen harjoituskokemuksen tarjoten samalla tärkeää tietoa myös valmentajalle tai terapeutille.

Enemmän vaihtoehtoja ohjaajille ja valmentajille

HUR Mobile App -sovelluksen avulla ohjaajat voivat helposti luoda yksilöllisiä harjoitusohjelmia, jotka sisältävät toiminnallista harjoittelua, tasapainoa ja liikkuvuutta kehittäviä harjoituksia ja muita kotona tehtäviä harjoitteita. Myös salilla tehtävät harjoitteet voidaan sisällyttää sovellukseen hyödyntäen tietoja, jotka päivittyvät sovellukseen automaattisesti HUR SmartTouch -järjestelmän kautta.

HUR Mobile App -sovellus helpottaa yksilön suoritusten arviointia ja yksilöllisten 
harjoitusohjelmien laatimista. Ohjaajat ja sovelluksen käyttäjät voivat vaivattomasti viestitellä toisilleen sovelluksen viestitoiminnolla. Käyttäjän on helppo ladata sovellus itselleen QR-koodilla.

Enemmän motivaatiota ja joustoa käyttäjille

HUR Mobile App sisältää sekä kotona että kuntosalilla tehtäviä harjoitteita ja mahdollistaa samalla itsenäisen harjoittelun helpommin kuin koskaan. Selkeät kirjalliset ohjeet, kuvat ja videot takaavat, että jokainen harjoitus toteutetaan asianmukaisesti. Sovellus lisää motivaatiota tarjoamalla suorituksista helposti ymmärrettäviä tilastoja ja tulosraportteja.

Lue lisää HUR SmartTouch-ohjelmistosta ja HUR Mobile App-sovelluksesta.