Monark kuntopyörät ja testiergometrit

Ruotsalainen Monark valmistaa yli sadan vuoden kokemuksella erittäin laadukkaat ja kestävät ergometrit kuntoharjoitteluun ja -testaukseen. Kuntopyörissä on valittavana malleja aivan heikkokuntoisimpien ikääntyneiden kuntoharjoittelusta huippu-urheilijoiden vaatimukset täyttävään intervalliharjoitteluun. Testiergometreista löytyy sekä tietokoneohjattuja tehovakoituja ergometreja, että perinteisiä manuaalisia testiergometreja.

Monarkin patentoitu elektromekaaninen jarrujärjestelmä voidaan helposti kalibroida itse muutamassa minuutissa, jolloin säästyy huomattavasti kustannuksia, kun ulkoisia kalibrointipalveluja ei tarvitse käyttää. Samalla ergometrin tarkkuuden voi tarkistaa aina halutessaan. Monarkin testiergometrit ovat yhteensopivia useimpien EKG-laitteiden ja monien ohjelmistojen - mm. FireFit- ohjelmiston kanssa.

900 sarjan ergometrit ovat matalarunkoisia, perinteisellä leveämmällä satulalla varustettuja ergometreja, joissa käytön helppous ja turvallisuus ovat etusijalla.

L-sarjan ergometrit on suunniteltu vaativampaan harjoitteluun ja testaukseen. Niissä on pienempi q-arvo ja erittäin monipuoliset satulan ja kädensijojen säädöt vaativimmallekin käyttäjälle.