Yritys

HURin paineilmatekniikkaan perustuvat kuntoilulaitteet valmistetaan Suomessa ja niitä viedään yli 30 maahan kansainvälisen jakeluverkoston välityksellä.

Helsingin Teknillisen korkeakoulun tutkimusprojektista vuonna 1989 alkunsa saanut HUR on toiminut tiiviissä yhteistyössä tiedeyhteisön kanssa perustamisestaan lähtien. Uusimpia tieteen saavutuksia hyödynnetään sekä tuotteissa että ohjelmistoissa – tavoitteena kehittää parhaita mahdollisia ratkaisuja ennaltaehkäisevään, kuntouttavaan ja ylläpitävään liikuntaan.

HURin toiminta-ajatus

Johtavana aktiivisen ikääntymisen, kuntoutuksen, sekä yli 40-vuotiaille käyttäjille suunnattujen liikuntaratkaisujen toimittajana HURin toiminta-ajatus on tarjota parhaat konseptit ja tuotteet elinikäisen hyvinvoinnin edistämiseksi. 

HURin tavoite on vastata ikääntyvän yhteiskunnan asettamiin suuriin sosioekonomisiin haasteisiin, parantaa käyttäjien elämänlaatua, kasvattaa asiakkaiden liikevaihtoa, ja pienentää yhteiskunnan kokonaiskustannuksia.​

HUR pyrkii täydelliseen asiakastyytyväisyyteen. Kaikki toiminta on sertifioitu ISO 13485:2003 ja ISO 9001:2015 -standardien mukaan aina raaka-aineiden valinnasta laitteiden kokoonpanoon, huoltoon ja asiakaspalveluun.

HURin arvot

Vaikuttavaa välittämistä
Välitämme asiakkaistamme, toisistamme ja yhteiskunnastamme, intohimo, palvelu

Kehittävää osaamista
Osaaminen nyt ja huomenna, teknologia, tutkimus, laatu, turvalliset laitteet

Yhdessä menestymme
Vaikuttavuus, kumppanuus, yhteiset tavoitteet, kannattavuus, luottamus