Elinikäisen hyvinvoinnin puolesta

Suurinta kiitollisuutta ja ylpeyttä tunnen siitä, että saamme olla mukana tukemassa asiakkaidemme tekemää arvokasta työtä paremman elämän edistämiseksi maailmanlaajuisesti. 

Asiakkaamme tekevät ihmeitä päivittäin!

30 vuotta voimaharjoittelulaitteiden kehitystyötä. 15 vuotta älykkäiden, tietokoneohjattujen harjoittelujärjestelmien kehitystyötä. 10 000 toteutunutta kuntokeskusta ympäri maailmaa. Nämä ovat asioita, joista yrityksenä voimme olla kiitollisia ja ylpeitä.

Kuitenkin liittyessäni HUR-tiimiin vuonna 2007, mainitut saavutukset ja maailmanlaajuinen verkosto eivät olleet päällimmäisenä mielessäni, kun koin, että tämä tulisi olemaan yksi merkityksellisimmistä tehtävistäni. Saatoin heti aistia, että kyseessä oli asioista perillä oleva yritys, jolla oli selkeä toiminta-ajatus ja valtava intohimo tarjota parhaita ratkaisuja elinikäisen voiman ja hyvinvoinnin mahdollistamiseksi. Suurinta kiitollisuutta ja ylpeyttä tunnen siitä, että saamme olla mukana tukemassa asiakkaidemme tekemää arvokasta työtä paremman elämän edistämiseksi maailmanlaajuisesti.

Entä mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Asian voi esittää vaikkapa seuraavaasti: Tiesitkö, että 46 % yli 80-vuotiaista ei kykene nostamaan 5 kilon painoa? Tutkimukset ovat osoittaneet, että hyvä lihaskunto on yksi tärkeimmistä osa-alueista elinikäisen terveyden ja toimintakyvyn ylläpitämisen kannalta. Mahdollisimman pitkä, terve ja itsenäinen elämä kuuluu meille kaikille. Suuren haasteen sekä yksilölle että yhteiskunnalle muodostavat kuitenkin kansantaudit kuten lihavuus, diabetes, masennus, sydän- ja verisuonitaudit sekä dementia.

Meidän tulee yhdistää voimamme vastataksemme näihin haasteisiin. HUR on omistautunut tarjoamaan ratkaisuja omalla erikoisosaamisalueellaan – huipputason liikuntaratkaisut ennaltaehkäisevään, kuntouttavaan ja ylläpitävään harjoitteluun – jotta asiakkaamme voivat tehdä ihmeitä päivittäin.

Lena Karjaluoto, Varatoimitusjohtaja, HUR