Världsledande lösningar för livslångt välmående

Hjärtat av HUR

Mest tacksam och stolt är jag över att vi får vara med och stödja det värdefulla arbete våra kunder utför för att främja ett bättre liv globalt.

Våra kunder utför underverk varje dag!

25 års erfarenhet av utveckling av styrketräningsmaskiner. 15 års erfarenhet av utveckling av smarta, datorstyrda träningssystem. 10 000 träningslokaler och gym över hela världen. Det är något ett företag kan känna tacksamhet och stolthet över.

När jag blev en del av HUR:s team år 2007 var det ändå inte alla dessa prestationer eller det världsomspännande nätverket jag tänkte på i första hand när jag kände att den här nya arbetsuppgiften skulle bli en av de mest betydelsefulla för mig. Jag upplevde med en gång att det här var ett företag som vet vad det gör, som har en klar vision och enorm passion att få erbjuda de bästa lösningarna för livslång styrka och välmående. Mest tacksam och stolt är jag över att vi får vara med och stödja det värdefulla arbete våra kunder utför för att främja ett bättre liv globalt.

Vad innebär det här i praktiken? Man kan se på det till exempel så här: Visste du att 46 % av dem som är över 80 år inte klarar av att lyfta en tyngd på 5 kg? Undersökningarna har visat att god muskelstyrka är en av de viktigaste faktorerna som bidrar till livslång hälsa och upprätthållande av funktionsförmåga. Ett så långt, friskt och självständigt liv som möjligt borde vara oss alla förunnat. Ändå är det folksjukdomar såsom fetma, diabetes, depression, kardiovaskulära sjukdomar och demens som utgör den stora utmaningen både för individen och för samhället.

Vi ska förena våra krafter för att svara på dessa utmaningar. HUR är fast besluten att erbjuda lösningar inom sitt eget specialkunnande motionslösningar på toppnivå för förebyggande, rehabiliterande och konditionsupprätthållande träning – så att våra kunder kan utföra underverk varje dag.

Lena Karjaluoto, Vice verkställande direktör, HUR