Världsledande lösningar för livslångt välmående

HUR FreeTrainer

Med HUR FreeTrainer räknas varje övning. Komplettera din HUR SmartTouch setup men en HUR FreeTrainer för registrering av fria övningar.

HUR FreeTrainer möjliggör en komplett träningsupplevelse med ett mångdisigt träningsprogram och smart uppföljning. Du kan med hjälp av HUR FreeTrainer snabbt registrera fria övningar utan maskiner, såsom stretchning och statiska rörelser, till ditt träningsprogram, utöver de övningar som du utfört med HUR träningsmaskiner. HUR FreeTrainern kan placeras på ett bord eller på en vägg i aknytning till området för fria övningar, fria vikter, mattor och andra redskap. Uppföljningen av din träning blir komplett och smidigt, och du behöver ej pennor eller papper för uppföljning av din träning. HUR FreeTrainer är en del av HUR SmartTouch ekosystemet och all din träningsdata sparas och analyseras på ett och samma ställe.

 

En kundprofil med all träningsdata för en smidig och personifierad träningsupplevelse

  • För inkludering av fria övningar i HUR SmartTouch träningen
  • Fria övningar sparas och analyseras i HUR SmartTouch profilen
  • Smart uppföljning av övningar utan papper och pennor
  • Automatisk uppföljning och rapportering

Ett stort utbud av övningar

HUR FreeTrainern innehåller ett färdigt bibliotek med mångsidiga övningar.

Balansövningar Övningar med fria vikter Stretchning

Med HUR FreeTrainern kompletterar du ditt HUR SmartTouch gym och tar ett ytterligare steg på vår gemensamma resa för livslång styrka och välmående.