Kun kaikki on aloitettava alusta...

Turvalliset, monipuoliset, yliopistotasolla kehitetyt laitteet, itsenäinen harjoittelu ja automaattinen seuranta HUR SmartTouch- ja HUR SmartCard -ohjelmiston avulla. HUR on huippuluokan ratkaisu kaikkiin kuntoutustarpeisiin. HUR Premium Line -kuntoutuslaitteet on hyväksytty terveydenhuollon lääkinnällisiksi laitteiksi ja rekisteröity Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) toimesta.

Lataa haluamasi HUR-kuntoutuskonsepti tai lue lisää kuntouttavasta voimaharjoittelusta alempaa tältä sivulta.

Testaus - Harjoittelu - Seuranta

Senioriliikunnan ja kuntoutuksen yhteydessä testaamisen ja mitattavuuden merkitystä ei voi liikaa korostaa. HUR toimittaa testauslaittet ja toiminnalliset kokonaisuudet, joissa testaustoiminnot on sisällytetty jokapäiväisessä käytössä oleviin kuntosalilaitteisiin. HUR SmartTouch- ja HUR SmartCard-järjestelmän avulla huipputason kuntosalilaitteisiin on yhdistetty erilaisia kuntotestaus- ja  dokumentointitoimintoja.

Hyvinvointiratkaisuja kaikille

Käyttäjän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvässä kuntokeskuksessa laitteesta toiseen siirtyminen sujuu vaivattomasti. Turvalliset laitteet ovat kaikkien käyttäjien itsenäisesti käytettävissä toimintakykyyn katsomatta, ja laitteiden välissä on runsaasti tilaa apuvälinein liikkuville käyttäjille. 

HUR Premium Line -laitteet on suunniteltu nykypäivän esteettömyysvaatimusten mukaisiksi. Laitteet on suunniteltu tehokkaan tilankäytön ja vaivattoman liikkumisen näkökulmasta. Esteettömyyteen perustuva ainutlaatuinen HUR Easy Access -laitesarja moninkertaistaa erityisryhmien harjoittelumahdollisuudet perinteisempiin laitteisiin verrattuna.

FysioFitness - kuntoutujasta kanta-asiakkaaksi

Kuntoutusyksiköiden asiakkaat arvostavat asiantuntevaa ja laadukasta palvelua ja harjoittelua turvallisilla, ammattikäyttöön tarkoitetuilla laitteilla. Kuntoutusjakson jälkeen moni haluaa jatkaa harjoittelua tutussa ja turvallisessa ympäristössä, jossa apua ja yksilöllistä ohjausta on saatavilla aina tarvittaessa.

HUR FysioFitness on malli, joka laitevalinnoissa ja tilaratkaisuissa ottaa huomioon sekä kuntoutuksen vaatimukset että tilan ja laitteiden käytön muihinkin kuntoilutarkoituksiin. Kuntoutusjakson päätyttyä kuntoutujista tulee kanta-asiakkaita, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja toiminnan taloudellista kannattavuutta. Tietokoneohjatut HUR SmartTouch- ja HUR SmartCard -laitteet mahdollistavat kaikkien lisäpalveluiden ammattimaisen ja kustannustehokkaan toteutuksen henkilökunnan aikaa säästäen.

Ota tila tehokkaasti käyttöön

HUR-laitteiden edistyksellinen suunnittelu mahdollistaa toimivan ja monipuolisen liikuntayksikön perustamisen pieneenkin tilaan. HUR-laitteet ovat tehokkaita mutta pienikokoisia, ja ne voidaan sijoittaa seinän viereen. Monet laitteistamme ovat kaksitoimisia, esimerkiksi polven ojennus/koukistus sekä lonkan lähennys/loitonnus.

Tilasuunnittelu ja tuotteet

Katso tilasuunnittelun esimerkkiratkaisuja, tuotesuosituksia ja asiakasreferenssejä tästä