Helppokäyttöiset HUR-ratkaisut senioriliikuntaan ja seniorikuntoutukseen

Senioriliikunta vaatii kuntosalilaitteilta mukautuvuutta erilaisiin tarpeisiin. HUR tarjoaa ratkaisut melkein kaikkien kuntoutus - ja liikuntayksiköiden tarpeisiin – käyttäjän ikään tai toimintakykyyn katsomatta. Pieni aloitusvastus (0 kg), helppokäyttöiset ja turvalliset laitteet sekä älykkäiden laitteiden automaattinen vastuksen säätö 100 g välein ovat ominaisuuksia, jotka tekevät HUR-laitteista erityisen sopivia senioriliikkujan tarpeisiin.

Turvalliset ja monipuoliset HUR-laitteet yhdessä suunnitelmallisen harjoitusohjelman kanssa takaavat, että voimaharjoittelu on mukavaa ja tehokasta. Älykkäät HUR-laitteet pitävät senioriliikunnan harjoitusohjelmat progressiivisina ja riittävänä vaativina, jolloin harjoittelu tuottaa tuloksia.  

American College of Sports Medicinen (ACSM) yli 65-vuotiaita koskevien suositusten perusteella HUR on sopivin valinta ikääntyvien harjoitteluun. Tehokkain aktiivista ikääntymistä tukeva kokonaisuus senioriliikuntaan muodostuu HUR-voimaharjoittelulaitteista (8-10 voimaharjoitteluliikettä suurille lihasryhmille), cardiolaitteista sekä tasapainon arviointiin ja harjoitteluun kehitetystä tasapainolevystä. HURin tietokoneohjattu harjoittelujärjestelmä tukee senioriliikuntaa mahdollistamalla itsenäisemmän ja tehokkaamman harjoittelun ja kuntoutuksen liikuntasuositusten mukaisilla harjoitusohjelmilla.