10.10.2018

Tervetuloa koulutukseen kaatumisten ehkäisystä Mikkeliin ja Tampereelle ja tutustu samalla uusimpaan terveysteknologiaan

HUR järjestää koulutuksen kaatumisten ehkäisystä 27.11.2018 Mikkelissä ja 28.11.2018 Tampereella. Maksuton koulutus on suunnattu kuntoutus- ja liikunta-alan ammattilaisille.

Kaatumisia esiintyy vuosittain noin 30%:lla yli 65-vuotiaista aikuisista. Kun ikäihmisten määrä jatkaa globaalia kasvuaan, kaatumisista aiheutuvat kustannukset lisääntyvät maailmanlaajuisesti. Kaatumisten ehkäisy on kansanterveydellinen haaste, johon on tartuttava ripeästi.

Tervetuloa kuulemaan alan johtavilta asiantuntijoilta viimeisimmät tiedot ja ohjeet kaatumisten ehkäisystä. Tutkijatohtori ja fysioterapeutti Maarit Piirtola on uusimman kaatumisten ja kaatumisvammojen ehkäisy fysioterapiasuosituksen työryhmän jäsen ja kokoava kirjoittaja. Dosentti Arto Hautala on HURin tutkimus- ja koulutusjohtaja ja liikunnan käypä hoito suosituksen asiantuntija.

Mikkelin koulutus järjestetään Saimaa Stadiumilla, jossa on mahdollista tutustua Active Life Labin älykkääseen kuntosaliin, hyvinvointia mittaavaan ja edistävään virtuaalitodellisuustilaan sekä muuhun uusimpaan hyvinvointiteknologiaan. Tampereella on koulutuspaikkana uusi ja upea Kauppi Sports Center. Molemmista paikoista löytyy myös moderni HUR SmartTouch kuntosali. 

Lataa Mikkelin koulutuksen ohjelma tästä ja Tampereen tästä. Lisätiedot ja kysymykset info@hur.fi tai 06-832 5500. Ilmoittautuminen 20.11.2018 mennessä.

Tervetuloa mukaan!