02.01.2019

Älyä Laihialle

Etelä-Pohjanmaalla Laihialla paikallinen fysioterapiayritys Pulssi laajensi toimintaansa syksyn alussa avaamalla terveyskuntosali Kuntokamarin. Kuntokamari palvelee niin fysioterapia-asiakkaita kuin muuten omasta terveydestään kiinnostuneita.

Laihian keskustassa aivan kirkon tuntumassa sijaitseva Sari Nikkilän ja Mervi Parttimaan Fysiopulssi on viiden henkilön fysioterapia-, kuntoutus-, lymfaterapia- ja hierontapalveluja tuottava yritys. Lisäksi palveluihin kuuluvat erikoisterapiat kuten lantionpohjan, purentaelinten fysioterapia ja PhysioTouch -hoidot sekä PhysioPilates -ryhmät.

Mervi Parttimaa kertoo heidän kokeneen asiakkaittensa kautta tarvetta kuntosalille aikaisemmin käytössä olleen terapiasalin lisäksi.

 Tänä syksynä Fysiopulssi sai lisätilaa, johon Mervi ja Sari suunnittelivat kuntosalin. He kertovat halunneensa erottua niin palveluiltaan kuin laitteistoltaan muista paikallisista kuntosaleista.

– Fysioterapia-asiakkaiden tarpeet yhdistettynä ajatukseemme terveysliikunnasta johti meidät valitsemaan HUR SmartTouch –laitteet. Ne ovat helpot, turvalliset ja nivelystävälliset paineilmatoimiset laitteet, joilla harjoitellessa ohjelman suorittaminen on helppoa, koska laitteisiin kuuluu automaattiset älyrannekkeella toimivat henkilökohtaiset säädöt.


Tänä syksynä Fysiopulssi sai lisätilaa, johon Mervi ja Sari suunnittelivat kuntosalin.
He kertovat halunneensa erottua niin palveluiltaan kuin laitteistoltaan muista paikallisista kuntosaleista.

 

Avainten aktivoinnit ja muu tuki kuntosalilla tapahtuu Kuntokamarilla fysioterapeutin ollessa paikalla viikko-ohjelman mukaisesti.

Lisäksi Mervi ja Sari pitävät kuntoilun tulosten helposta seurannasta.

 Positiivista on uuden kuntosalin kiinnostavan myös niitä, jotka eivät ole Fysiopulssin fysioterapia-asiakkaita. Sari lisää, että he pyrkivät aidosti olemaan erilainen kuin muut paikalliset kuntosalit.

 Sari Nikkilä ja Mervi Parttimaa ovat tyytyväisiä kuntosalin vastaanottoon!