28.03.2019

HUR SmartTouch Hi5 esillä ensimmäistä kertaa

Tampereen Liikuntapaikkamessuilla lanseerattiin HURin viidennen sukupolven älykkäät HUR SmartTouch Hi5-kuntosalilaitteet. Uudistuneet laitteet ja etenkin uusi näyttöteknologia tuovat kuntoilijalle entistä paremman käyttäjäkokemuksen.

- Laitteiden näyttö on isompi ja laitteiden elektroniikka ja ohjelmistot ovat täysin uusia. Uudet laitteet jatkavat HURin laitesuunnittelun perinteitä ollen tehokkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä voimaharjoittelulaitteita, hehkuttaa HURin myyntijohtaja Jussi Jaakkola.

HURin uudet HUR SmartTouch Hi5-laitteet edustavat voimaharjoittelulaitteiden kehittyneintä teknologiaa. Kehitystyötä johtavien biomekaniikan ja fysiologian tutkijoiden kanssa on tehty jo yli 30 vuotta. Älykkäät laitteet tekevät harjoittelusta motivoivaa ja helpommin ymmärrettävää.

- Kun kuntoilija näyttää laitteelle älytunnisteen, joka on esimerkiksi rannekkeessa, laite säätä vastuksen ja laitteen vipuvarret ja istuimen juuri hänelle sopiviksi.

- Erityisesti älykäs laite helpottaa ohjaajan työtä, sillä se tietää valmiiksi asiakkaan henkilökohtaiset tiedot. Lisäksi älykäs laite dokumentoi käyttäjien harjoitustiedot, jolloin kehittymisen seuranta helpottuu, Jaakkola kertoo.

Lisäksi HUR SmartTouch tuottaa reaaliaikaista tietoa mm. päätöksen teon tueksi terveydenhuollon yksiköissä ja kuntosaleilla. HURin älykkäissä laitteissa on aloitusvastus 0 kiloa ja vastuksen säätö 100 gramman tarkkuudella.

- Automaattinen vastuksen säätö ja suositusten mukaiset, kunnon kehityksen mukaan päivittyvät harjoitusohjelmat tekevät harjoittelusta tehokasta, Jaakkola toteaa.

Tutustu lisää HUR SmartTouch Hi5-laitteisiin