04.10.2019

Tervetuloa Tampereen Apuvälinemessuille 7.-9.11.2019

Apuväline 2019 on Suomen merkittävin kuntoutukseen ja apuvälineisiin keskittyvä tapahtuma. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 7.-9. marraskuuta järjestettävä Apuväline 2019 tarjoaa mahdollisuuden tutustua alan viimeisimpään tietotaitoon ja ratkaisuihin. Näyttelyosastoilla ja puheenvuoroissa korostuvat tuotteet ja palvelut eri vammaisryhmien ja ikääntyneiden sujuvaan arkeen sekä hoiva- ja kuntoutustyöhön.

Ensimmäinen messupäivä (torstai 7.11.) on tarkoitettu vain ammattilaisille ja perjantaina ja lauantaina tapahtuma on avoinna kaikille kävijöille. Ammattilaiset voivat tilata maksuttoman pääsylipun rekisteröitymällä ammattilaiskävijäksi tästä linkistä.

HURin messuosastolla (paikkanumero 103) on esillä seuraavat ratkaisut:

Älykkäät HUR-voimaharjoitteluratkaisut. Avain tehokkaampaan ja turvallisempaan harjoitteluun. Laitteet tunnistavat käyttäjän ja asettavat sen jälkeen säädöt ja vastuksen kohdalleen. Harjoittelijat voivat keskittyä itse harjoitteluun. Laite opastaa käyttäjää ja rekisteröi suoritukset automaattisesti. Näin ohjaajien aikaa vapautuu asiakastyöhön.

HUR Easy Access, pyörätuolikäyttäjille suunnitellut voimaharjoittelulaitteet. Seitsemästä laitteesta koostuva HUR Easy Access -mallisto laajentaa salin käyttäjäkuntaa tarjoamalla harjoittelumahdollisuuden myös pyörätuolia käyttäville asiakkaille. Laitteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon pääsyyn sekä stabiloituun harjoitusasentoon. Lisäistuimella varustettuna laitteita voi käyttää myös ilman pyörätuolia.

NuStep, senioriliikunnan ja kuntoutuksen tarpeisiin suunniteltu crosstrainer. Huippusuosion Suomessa saavuttanut NuStep on crosstrainer, jossa vuorotahtiin tapahtuva käsien ja jalkojen liike muistuttaa ihmisen luontaista kävelyrytmiä. Kääntyvän istuimen ansiosta NuStep-laitteisiin on helppo nousta ja niiden säädöt ovat selkeästi merkittyjä ja käden ulottuvilla. Messutarjouksena tarjoamme NuStep-laitteen 60 kk sopimuksella hintaan 95 € / kk. Lue lisää rahoitustarjouksesta.

HUR Senso – pelillistämisestä uutta motivaatiota kognitiiviseen harjoitteluun. Vähennä kaatumisia, paranna kognitiivisia toimintoja ja tasapainoa hauskemmin kuin koskaan ennen. HUR Senso on suunniteltu interaktiiviseen kognitiivis-motoriseen harjoitteluun, ja se yhdistää samanaikaisesti fyysisiä harjoitteita (askeltaminen, painonsiirto ja tasapainon hallinta) kognitiivisiin tehtäviin virtuaalisessa ympäristössä. Tutustu tarkemmin HUR Senso -harjoittelumenetelmään.

Aukioloajat

TO 7.11. klo 9-17 (ammattilaisten päivä)
PE 8.11. klo 9-17
LA 9.11. klo 10-16

Paikka

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere.

Hyödynnä Tampereen julkisen liikenteen palvelut

Maksuton messubussi kulkee non-stopina Tampereen rautatieasemalta Messukeskukselle ja takaisin kaikkina messupäivinä.  Lisäksi Matrocks Oy tarjoaa esteettömän sukkulabussin.

Näin toimii HUR-älykuntosali. Katso videolta, kuinka Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Actice Live Lab hyödyntää uutta tekniikkaa erityisryhmien voimaharjoittelussa.